#751 2009-11-12 12:40

JenniDahlman
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Tükrözés altatásban

Szió csaj!!!!!

Te vagy az orvosok álma :)
Nem kérsz fájdalomcsillapítót,nem hisztizel :)
Én már a gondolatától is h*lyét kapok,hogy egy akkora mûszer lesz bennem :( Na ,de remélem csak kombinálok és röhögve ki fogom bírni ;)Optimistábban kéne hozzáállnom.Merõrít ez a várakozás
Pussz!!!!!

Nincs jelen

#752 2009-11-12 12:48

Kolibri
Tag

hát jol irtad:) pont ezt mondta a sebész is avval a szöveggel pontositva hogy nem kell a hájközül ki operálni:) az iylen betegeket szerteik a dokik

Nincs jelen

#753 2009-11-12 13:30

JenniDahlman
Tag

Hú,akkor engem nem szívesen vagdosnának :) hájam az van még bõven :(,de remélem nem kell vágni majd sehol sem :)

Nincs jelen

#754 2009-11-12 20:09

ditke
Tag

Szia Jeni Dahlman!
Hát igen az is benne van a pakliban ,Hát így próbáljak én vigaszt nyújtani,ez nem jött be!!!A gyomortükrõzést eddig megúsztam ,mindig kitaláltam valamit azt hiszem most bukta lessz.A házidoki kiírja a controlocot így aztán jobban vagyok,sunyítok.  :D
Üdv:ditke

Szerkesztette: ditke (2009-11-12 20:11)

Nincs jelen

#755 2009-11-13 13:27

JenniDahlman
Tag

Szia Ditke!!!!

Vígasztalnálak,hogy a gyomortüki nem is olyan rossz....de hát még nekem sem volt :) (szerencsére) de férjem szerint nem is fáj hajajajaj nem is tudom igazat mond e.
De annak nagyon örülök,hogy jobban vagy :) :) :) Én nagyképûen már valamelyik nap azt nyilatkoztam,hogy már szinte nincs is hasmarsom,erre tegnap este ismét elért a végzet :(Na mindegy már megszoktam :)
Mikor mész a dokihoz?Szorítok ám ;)
Üdv.:J.D.

Nincs jelen

#756 2009-11-13 18:46

ditke
Tag

Szia Jenni Dahlman!!
Lehet,hogy lódított a férjed? Ha a számhoz közelítenek már rosszul vagyok  :o még a spatula sem nyerõ nálam.Hörgömet tükrözték iszonyú volt.Lehet a gyomortükrözés valamivel humánusabb ,de nem vagyok benne biztos.Az ember torkán mintha egy kígyot tolnának le  :o  Dec.9-ére van idõpontom, ez csak szakrendelés utána jön majd az élvezet!!!  :(
Csütörtökön majd szorítok érted!!!
Addig is szép napokat:ditke

Nincs jelen

#757 2009-11-14 17:41

anyucim
Tag

Szia Jenni!
Ne haragudj, hogy csak most. Nyugodtan írhattál volna az e-mail-re is, elõbb válaszoltam volna.
A nõvéremet sok minden miatt tüközték:
1. az egész családunk (sajna mindkét ágról) gasztrós beteg, volt aki ilyen típusú rákban halt meg, volt aki colitises volt  egészen az aggastyán koráig bekövetkezett haláláig;
2. az utóbbi pár hétben vérezgetett;
3. belátta - az én rábeszélésemre - hogy nemcsak ilyen családi elõzmények okán, hanem egyébként is szükséges az ilyen típusú rákszûrés is, ha nincs gond, a dokim és szerintem is kb. 5 évente;
4. édesanyánknak is minden évben nõ 1-3 polyp erre a területre.

Én is nagyon-nagyon szorítok Neked a jövõ héten.

Nekem a fájdalomcsillapításról az a véleményem, hogy ez nem egy heroikus cselekedet, hogy jól el tudom viselni bódítás nélkül. Miért is kéne szenvedni, mi a hozadéka? Amennyiben adottak a lehetõségek, doki is benne van - amit egyébként nem értek: ahol nem bódítanak, miért is nem teszik? Olvastam itt v.hol, hogy talán Veszprémben - nem vagyok benne biztos, 10.000,- Ft-ot kérnek az altatásért, egyébként automatikus a bódítás.

Nekem általában elégnek bizonyult a bódítás, bár altatásban is csinálták már. Életem folyamán legalább 15x tükiztem már, nem számoltam, kb. ennyiszer.
Én nagyon rosszul tûrtem. Az elsõ alkalmakkor kiderült, de van akinek nem okoz gondot. Sztem "Õk" vannak kevesebben, hiszen ez a topik is létrejött, valószinûleg nem véletlenül.

Én bátran kérnék a helyedben bódítást, mit veszthetsz vele? Sztem ha esetleg emiatt elküldenéd õket a sunyiba, hát egyrészt bizonyára tudják ezeket a helyzeteket kezelni, másrészt, meg akkor ha visszaemlékeznél rá, hogy elküldted õket, sztem nem lennél rendesen elkábítva. Mert a kábításnak pont az a lényege, hogy kába vagy és kiütnek.
Ehhez a területhez én nem tudom kapcsolni a gyermekszülést még fájdalom-fájdalomküszöb vonatkozásában sem. Sztem az egy teljesen más történet tudatilag is.
Szívem szerint azt kívánom, hogy v.mi más, könnyen kezelhetõ és gyógyítható problémád legyen, tehát ne legyél krónikus bélbeteg, és más okozza  a tüneteidet. A nõvérem nem volt lázas, mások voltak a problémái vérezgetett, azt gondolom, erre irányult a kérdésed. Végül is megállapította a doki, hogy belsõ aranyerei van, de még küldte tovább proctológiára is.
Légyszíves számolj be a vizsgálat után.

Szerkesztette: anyucim (2009-11-14 18:01)

Nincs jelen

#758 2009-11-14 18:20

Szabóné
Tag

Jenni!

Ne félj. Ki lehet bírni és kérj bódítást. Én bódítással aludtam. Bicskén lakom és a dokim itt rendel a valamint a Kisbéri kórházban. Nála 10 ezer ft az altatás. A bódításért nem kérnek pénzt, de nekem az is elég volt a 45 kg-mal.
Attól is függ ki csinálja a vizsgálatot. Engem 2 néni készített fel és nagyon aranyosak voltak és részletesen kikérdeztek. Az jó is volt és meg is tudtak nyugtatni. Nagyon kedvesek voltak.

Üdv neked!

Nincs jelen

#759 2009-11-14 21:54

JenniDahlman
Tag

Szia Ditke!!!!!!
Köszönöm a szorítást :)
Remélem a Te tükid,meg áttolódik már jövõre ;) Vagy szeretnél rajta hamarabb átesni?
Igen,lehet,hogy lódított a drágám,persze soha nem vallaná be,tudod,õ férfi,ügyes,okos, bátor :)hibák nélkül a végsõkig kitartva ha ha férfiak(nem általánosítok ;) ) (legalábbis ezt mutatja,de biztos szenvedett)
Ma este én is ezen agyaltam,még jó,hogy  a vastagbelet nem szájon át nézik :) még a gondolattól is öklendezek,ha le akarnának dugni valamit,nem tudom...a  s*ggbedugás mennyivel lesz jobb ?! :)

Nincs jelen

#760 2009-11-14 22:05

JenniDahlman
Tag

Szia anyucim!!!!

Szegény nõvérkéd :( nagyon sajnálom :( jó nagy a családi halmozódásotok :( a doki tõlem is kérdezte,hát én motyogatam valamit nagyapámról,most derült ki számomra,hogy neki is felszívódási problémái voltak :( állítólag volt is köze a halálához,doki kérte,hogy vigyek papírokat de sajna már régen meghalt,így papírok sincsenek meg :(
Köszönöm a szorítást tõled is :) Már csak 5 nap hurrá :) És hátha kiderül mi is a bajom.
A bódítást azt szerencsére adja a doki :) már akkor mondta,de hát ki tudja mennyire bódulok be tõle és nagyon igazad van,minek szenvedjen a jónép amikor enélkül is szenved eleget ;) én az altatástól félnék,ha lehetne sem hiszem,hogy kérném,inkább akkor jól összeszorítom a fogaim,ha mégis fáj.
Na majd,ha túlleszek rajta megírom,hogy melyik szülésemhez tudom a kínokat hasonlítani (remélem egyikhez sem ;) )És köszönöm a jókívánságaidat is :)Olyan jól esik,nehéz mert lelkileg nem igazán támogat (persze rajtatok kívül) senki :( párom is csak max meghallgatja épp hol fáj,vagy mennyit voltam budin :( persze õ nem is érzi :(
Na nem lovallom bele magam mert akkor csak rosszabb lesz!!!!
Üdv:J.D.

Nincs jelen

#761 2009-11-14 22:11

JenniDahlman
Tag

Szia Szabóné!!! :)

Köszönöm,remélem én is kibírom ;)A dokim is nagyon rendes,az asszisztense is,remélem õk fogják csinálni,amikor múlkor ott voltam szakrendelésen,néha-néha kicsapódott egy-egy ajtó,hogy ki jött gyomortükrözésre???Ki jött kolonoszkópiára?Kicsit futószalagosnak tûnt :( Szegény betegek,meg fel alá rohangáltak idegükben :(Már akkor idegbajt kaptam pedig még nem is tudtam,hogy engem is megtükiznek majd.
Remélem a tükim hasonlóképp alakul majd mint a tied,de jövök majd és megírom.

Nincs jelen

#762 2009-11-15 07:02

mamo.
Tag

Szia Jenni!
Engem is sokszor tükröztek. Mindig kábítás nélkül. De utoljára kábítottak és az injekcióban kábító és fájdalomcsillapító is van, ez jár ingyen.
Vénába beadták és az orvos már dugta is a csövet. Még akartam mondani, hogy még nem hat az injekció.
Hát hatott. Azt sem éreztem, hogy bedugja a csövet.  Semmit nem éreztem, sõt a kábítószertõl nagyon kellemesen éreztem magam. Kb. fél óra múlva elmúlt a hatása, de mozogni, beszélni tudtam, nem kellett feküdnöm, haza is jöttem szépen villamossal.   

Elhatároztam, hogy soha többé nem fogok félni a tükrözéstõl. Viszon a félelemtõl, éhezéstõl elõtte pár pecig a váróban szédültem. Legközelebb viszek magammal jó cukros teát, azt fogom inni. A tükrözésig az nem okozhat bajt, de nem leszek elõtte rosszul.

Gondolok Rád, szorítok Neked, remélem nem lesz komoly bajod.
Próbálj meg nem félni, amennyire lehet. (Én még a fogorvostól is rettegek, most megyek majd a héten, errõl ennyit.)

Nincs jelen

#763 2009-11-15 18:15

JenniDahlman
Tag

Szia Mamo!!!!!

Olyan kedves vagy!!!!Köszönöm szépen a megnyugtató szavakat,nagyon jól esik most :)Remélem én is így járok mint Te és köszönöm a szorítást!!!Jaj,nekem is kell mennem fogorvoshoz :( attól nem is félek (nagyon) ;)
Még egyszer köszönöm a bátorítást!!!!
Puszi
J.D.

Nincs jelen

#764 2009-11-15 18:31

ditke
Tag

Szia Jenni Dahlman!
Csütörtökig már tényleg nincs sok idõ,de addig!! a várakozásnál nincs szörnyübb  :/  Szeintem ha választani lehet inkább az alsó fertály mint a száj. Fogorvos is ebbe a kategoriába tartozik,Különben csak a kanyaroknál kellemetlen egy kicsit  :(  .Már annyi biztatást kaptál "a közösségtõl"igazán nem panaszkodhatsz ,ami természetesen nagyon jó!! mamo irta õ hazavillamosozott,hát nemtudom tolószék,fektetõ,pihenés levegõ eltávozása amit beléd pumpálnak nálunk így müködik.Valószinû már csak jövõre lesz tüki,habár minden az orvostól függ.Nyitottam egy topikot a családban elõforduló gyulladásos bélbetegségek témában,ahogy olvasom az írásokat bizony több helyen is elõfordul.
További szép napot:ditke

Nincs jelen

#765 2009-11-16 12:28

JenniDahlman
Tag

Szia Ditke!!!
Örülök,hogy Te idénre már megúsztad ;)
Igen,fantasztikus ez az oldal,hogy így ismeretlenül is ennyi rengeteg támogatást kaptam :) :) :)
Amit ezúton is nagyon köszönök ! :)
Igyekszem majd belesni a Te topikodba is,köszi.

Nincs jelen

#766 2009-11-16 17:22

ditke
Tag

Szia JenniDahlman!
Örülök,hogy örülsz valóban fantasztikus az oldal!!! Az élet többi területén is ennyi empatikus emberre lenne szükség.Megkezdted a visszaszámlálást?Majd szorítok érted.
További szép napot :ditke  :D

Nincs jelen

#767 2009-11-16 19:41

JenniDahlman
Tag

Szia Ditke!!!!!

Köszönöm a szorítást :) :) :)
Igen a visszaszámlálást megkezdtem,már szívem szerint szálanként húznám ki a hajam idegemben :( :( 5 nap kihagyás után ma ismét hõemelkedésem van :( ááááááá de már nem érdekel,csak múljon az idõ már ;)

Nincs jelen

#768 2009-11-16 19:48

ditke
Tag

Ne hergeld magad,mert még belázasodsz!!!!  :o

Nincs jelen

#769 2009-11-17 09:15

anyucim
Tag

Jenni!
Nekem a legrosszabb az egészben az elõzõ nap, hogy el falatot sem ehetek...      :-)

Nincs jelen

#770 2009-11-17 13:08

JenniDahlman
Tag

Sziasztok csajok ;) !
Ditke!
Igazad van,nyugizok,azaz próbálok,délelõtt némi takarítással ütöttem magam agyon ;)délután meg a gyerekeim úgysem hagynak magambaroskadni (szerencsére ;) )
Anyucim!!!
Igen,nekem az holnap lesz,na meg érdekes lesz délután 4-kor hogyan kóvájgok el a gyerekeimért :)Cukrot sem szabad szopogatni? :) Ma már csak lekvároskenyeret eszek,remélem ettõl még ki tudok tisztulni,egyébként ma cukorborsófõzit csináltam,azt már nem mertem enni :)

Valami jó kis tippetek nincs véletlen az éhezõs napra?
:)
További napsütéses szép keddet!!!! :-*
J.D.

Nincs jelen

#771 2009-11-17 15:20

zolcsi
Tag

Jenni kedves!
Vizsgálat elõtti nap reggel még bátran fogyassz el egy zsemlét kiflit vagy egy szelet kenyeret.Könnyû sonkát is ehetsz még ekkor.Délben sajna már csak üres levest  kell fogyasztani és utána csak szénsavmentes ásványvizet illetve a hashajtó valamelyik fajtátját.Vizsgálat napján reggel még egy két pohár vizet megihatsz de mást nem.
Ha javasolhatom a munkát tedd el a koplalási idõszakban és inkább nézz meg egy-két jó filmet vagy sorozatot vagy könyvet ha leköt.Pihenten menj a vizsgálatra.A gyerekek vacsoráját hagy készítse apa ezen az estén.:D ne kívánd még jobban a kaját.
Szurkolás megy neked csütörtökön azt hiszem ekkor mész ugye?

Nincs jelen

#772 2009-11-17 15:28

ditke
Tag

Szia JenniDahlman !
Milyen hashajtót használsz? Már ebédet én sem szoktam enni,biztos ami biztos alapon.Így biztosan kitisztul a bélés.én kandiscukrot szoktam szopogatni,olyan mint a jégcukor átlátszó amorf szerkezetû.Különbözõ ízû teákat készítek (filteres),így teszem "szinessé" az étrendet.  :o  Holnap után már a kaja sem fog izgatni!!!!
Üdvözöllek:ditke

Nincs jelen

#773 2009-11-17 16:44

mercy70
Tag

Jenni kitartás!Nekem elõzõ nap déltõl nem lehetett enni darabosat vagyis még ebédelhettem.Aztán mondták,hogy levest és folyékonyat szabad.De hashajtót sosem kaptam csak tüki elõtt beöntést.Érdekes,annyira aggódtok,hogy jól kitisztuljatok,engem sosem érdekelt mert egy orvos sem mondta.Sõt egyszer  a K.Á.-tól kaptam kekszet és tápit ihattam,hogy ne legyek rosszul az éhségtõl.Jenni ne félj nem annyira gáz a tüki mint amennyire leírva annak tûnik.Holnap ilyenkor már túl leszel rajta,erre gondolj.

Nincs jelen

#774 2009-11-17 19:12

ditke
Tag

Mercy70!
Azt nem írtad,totál volt vagy csak az alsó szakasz (REKTOSZKÓPIA),mert nem mindegy.

Nincs jelen

#775 2009-11-17 20:07

mercy70
Tag

Ditke!A 22 év alatt volt már nekem minden.

Nincs jelen

#776 2009-11-17 21:01

JenniDahlman
Tag

Szia Zolcsi!!!!!

Köszönöm szépen a jótanácsokat!!!!! :-*
Jó kis menet lesz,holnap még éhgyomorral fõznöm is kell,de majd szépen megreggelizek,aztán gyorsan megfõzök,valami olyant amit én nem is szeretek ;) :)
És becs szó pihizni fogok,ma túl vagyok a takarításon ;) Holnap meg szépítkezek,pakolgatok csütörtökre,mert pindurlánykám is jön velünk Zalaegerszegre,de párom és apum is,így remélem minden okés lesz :)
Még egyszer köszi!!! :) :) :)

Nincs jelen

#777 2009-11-17 21:01

ditke
Tag

mercy70!
Gondold el, 30 évvel ezelõtt milyen mûszerek voltak,ugye nem kell mondani  :o  A mostani sorstársaknak sokkal humánusabb minden vizsgálat, szerencsére!!!

Nincs jelen

#778 2009-11-17 21:10

JenniDahlman
Tag

Szió!!!!!

Na most ne nézz lököttnek,de én azt sem tudom,milyen az a kandiscukor :)
Pedig a szakmám élemíszer és vegyiáru eladó :)És mégsem taliztam eddig vele :)
Köszönöma  tippet a teával :) Azért a kv-mat majd tej nélkül megiszom,mert anélkül meghalnék ;)
A hashajtót meg a   doki írta fel,de nincs konkrét neve,hanem több "vegyszer" fel van sorolva a recin és azokat belekeverni összesen 3 lityi vízbe ,de reci anyunál van,õk csinálják a gyógyszertárban,õ mondta,hogy ne hozzam el hamar mert nagyon nedvszívó :) De holnap este majd magírom ;)
Puszi!!! :-*

Nincs jelen

#779 2009-11-17 21:14

JenniDahlman
Tag

Szia Mercy 70!!!!
Nem holnap ,holnapután megyek tükire,holnap csak éhezni fogok ;)De majd jövök és titeket szórakoztatlak majd :) :) :)
Én nem kapok beöntést,nem bánnám,de remélem sikerül fölülrõl is kitisztulni,nem akarok beégni .
További szép estét!!!!!
Üdv:J.D.

Nincs jelen

#780 2009-11-17 21:32

ditke
Tag

Szia!
Ó te szegény 3 liter lötty,az szörnyû!!Akkor még azt sem tudod milyen ize van a hashajtónak   :o A kévét mikor akarod meginni? A szine sötét gondoltál már rá,az ott is látszik.Én egyszer fehércsokival probálkoztam nem jött be,lebuktam azóta szopogatom ezt a szintelen édes valamit,minden nagyobb élelmiszerboltban kapható.Valószínû leesik a vércukrom, mert az ájulás kerülget.
Szia.ditke

Nincs jelen

#781 2009-11-18 07:43

oroszlan
Tag

Szia Jenni
Mit jelent az,hogy nem akarsz beegni??

Nincs jelen

#782 2009-11-18 08:18

anyucim
Tag

Mi újság Veled Jenni?
Hogy vagy? Veled vagyok lélekben, csak ügyesen.

Nincs jelen

#783 2009-11-18 10:15

én
Tag

JenniDahlman! Nyugodtan igyál még ma délben húslevest, de csak a levét. Délután nyalogass mézet és szopogass savanyû cukrot, szõlõcukrot. Vizet szerintem minden mennyiségben ihatsz és kell is inni én szoktam beletenni egy kis szörpöt is, mert egyébként is nagyon alacsony a vércukrom!
Kitartás holnap és gondolunk rád!

Nincs jelen

#784 2009-11-18 12:24

Kethleen
Tag

Sziasztok!Én kedden megyek tükrözésre (szerencsére altatásba).Endostar nevezetû hashajtót kaptam,3 litert kell benyomnom.Ilyet még nem ittam,da hallottam hogy rossz ízû.Szerintetek az probléma ha öntök bele szörpöt?Vagy inkább utána igyak rá?
Jenni veled vagyok lélekben:)

Nincs jelen

#785 2009-11-18 12:27

anyucim
Tag

Infúziós altatás?

Nincs jelen

#786 2009-11-18 12:29

Kethleen
Tag

Jót kérdezel :D Az biztos hogy altatóorvos is lesz.

Nincs jelen

#787 2009-11-18 12:43

ditke
Tag

Az altató orvos kikérdezett? beszéltél vele?

Nincs jelen

#788 2009-11-18 12:56

Kethleen
Tag

Nem még nem beszéltünk,a dokim vizsont tett fel egy-két kérdést amit felírt.

Nincs jelen

#789 2009-11-18 13:01

én
Tag

Kethleen! Ha altatnak, kell hogy beszéljen veled altatóorvos! Nem elég, hogy a dokid jegyzetelt!

Nincs jelen

#790 2009-11-18 13:02

JenniDahlman
Tag

Sziasztok!!!!!
Mennyien írtatok nekem :) :) :)
Örülök,mint majom a farkának ;)

Ditke!!!!

Szerencsére még nem tudom milyen az íze,de a kedves kis asszisztensnõ mondta,hogy egy kis citromlevet tehetek bele :)Hátha attól ihatóbb lesz :) A kv-aimat ma megiszom cukor+tej nélkül :) de akkor a holnap reggelit már kihagyon :( nehogy én is lebukjak ;) Nekem sem éppeszû a vércukrom :( pillanatok alatt zutty,én meg csak keringõzök az ágyon fekve is :)Most még okés vagyok,reggel megettem 1,5 üres zsömlét aztán legközelebb holnap ebéd,de sejtem,hogy jól kicseszek majd magammal,mert a nagyim rántotthússal készül meg almáslepénnyel :)Én meg úgysem tudok nemet mondani :) :) :) :-*

Oroszlán!!!
Hát úgy nem akarok beégni,hogy valami marad odabenn és akkor a doki nem látja  a lényeget :( mert itt már sokan írták,hogy a dokik nem szeretik,ha olyan marad a bélés ;) Nem tudom,ha valakinek szûkülete is van,azt ki tudja pucolni a hashajtás?Én már azt is meképzeltem magamnak :( de remélem a doki megcáfol,egy példa,egyik délután 2-kor ettem egy kis darab kenyérlángost,onnantól kezdve semmit és reggel amikor ittam a kv-mat még mindig teli volt a gyomrom :(nem beszélve a néha elõforduló gyomorfájdalamimról,egyszer még az ügyeletre is el kellett mennem,de mire odaértem 100-szor jobban lettem :) segített a mozgás,de persze amúgy sem vagyok egy pihengetõs fajta 3 gyerkõc mellett :)Na nem ragozom magam tovább mert még elegetek lesz belõlem :) :-*

Anyucim!!!!!!
Köszönöm :) Most még tök jól vagyok :) Remélem hajnalban is ezt írhatom majd ide,gonoltam míg iszom  a löttyöm,olvasgatok itt ;) Köszönöm a szorítást :) Az agyam már zizeg rendesen:(Pl. olyanokon,hogy mi van,ha a tüki alatt kilyukad a belem :-o mert olvastam,hogy megeshet,de itt ezen az oldalom még nem láttam,hogy valaki írta volna ;) :-*

ÉN!!!!!!
Köszi a jó tippeket :) Mézem az van is itthon,majd ha nem bírok magammal belenyalok ;)Meg akkor délután veszek egy kis cukrot is ;)Iszok sokat,edzõdök a reggelre :) Igaz még csak 1,5 liter ment le,de estig 4 litert meg akarok inni :)Sõt meg is fogom,eltökélt vagyok ;)Köszönöm a bíztatást csajok!!!!!!Olyan jó,hogy vagytok :) Nélkületek már a falat vakarnám idegemben :)

Kethleen!!!!!
Köszönöm a szorítást!!!!!Én is szorítok majd érted :)Remélem minden simán megy majd neked is :)De addig majd megírom én is a tapasztalataimat,ha túlélem ;) :-*

Nincs jelen

#791 2009-11-18 13:21

anyucim
Tag

Jenni!
Semmi nem fog kilyukadni.
Most leírom - nemcsak bíztatásként! Belõlem amúgy nagyon jó narkós lenne, mert én már - ha tükrözni kell, akkor tükrözni kell és kész, az én érdekem - iszonyatosan szoktam várni, hogy belém nyomják a tût, mert tök kellemes érzés az a pár pillanat, amikor elkábulok...
Utána már csak úgyis azt szoktam "állítólag" kérdezni, hogy ki húzta fel az alsó nadrágom :-), DDDDDDDDDDDD!!!
Na semmi izgalom, semmilyen tekintetben, minden rendben lesz.
Pusza. Hányra is kell menned?

Szerkesztette: anyucim (2009-11-18 13:24)

Nincs jelen

#792 2009-11-18 13:23

anyucim
Tag

Kethleen!
Amikor engem egyetlen egyszer altatásban tükiztek, ezer éve, akkor közvetlenül az asztalon kérdezett ki az aneszteziológus.
Akkor én is csodálkoztam rajta, de így történt, tehát lehet, hogy Nálad is így lesz.
Szorítanék én is Érted, ha nem tartasz tolakodónak, üdv. A.

Szerkesztette: anyucim (2009-11-18 13:24)

Nincs jelen

#793 2009-11-18 13:24

Kethleen
Tag

"Én" tudom hogy egyeztetni kell az altatóorvossal,sajnos volt már benne részem.De az orvosom azt mondta majd tükrözés napján minden le lesz vele tisztázva,majd õ intézkedik.
Jenni hamar túl leszel rajta,csak már lennél ott.A beszámolóra kiváncsi vagyok!

Nincs jelen

#794 2009-11-18 13:27

Kethleen
Tag

Köszi anyucim:)Szerintem is az lesz amit te mondasz!

Nincs jelen

#795 2009-11-18 13:32

anyucim
Tag

Ja és Jenni!
Én a helyedben hajnalban aludnék.
Persze Mindenki azt csinál, amit akar, de minek kellene most ezt a Fórumot olvasgatnod, közvetlenül a tüki elõtt, ráadásul alvásidõben.
Ha gondod lenne, ráérsz a tüki után is a "dolgok" után járni, ha meg nem, akkor meg tök felesleges spanolódnod. Kivéve persze a kellemes topic-okat, de tapasztalatból tudom :-(, hogy ilyenkor úgysem oda klikkel az ember.
Nem félsz így is eléggé? Persze még egyszer hangsúlyozom: jó tájékozottnak lenned, de sztem Te azt az infót már felszedted, amire holnap szükség lesz.
Bocsi, ha v.ki nem ért egyet velem, én így gondolom és nem akartam okoskodni.

Szerkesztette: anyucim (2009-11-18 13:37)

Nincs jelen

#796 2009-11-18 13:35

én
Tag

anyucim! Jé....... Te fiú vagy!?

Nincs jelen

#797 2009-11-18 13:38

anyucim
Tag

Mibõl gondolod "én"? Ja az "alsó nadrágból"?
Nem, csak ennek van egy külön története....
Persze, hogy bugyingó:-), hosszú lenne elmagyarázni, bocs... DDDD

Szerkesztette: anyucim (2009-11-18 13:42)

Nincs jelen

#798 2009-11-18 13:41

én
Tag

anyucim! Idézlek téged:
"Utána már csak úgyis azt szoktam "állítólag" kérdezni, hogy ki húzta fel az alsó nadrágom :-), DDDDDDDDDDDD!!!"
Na most ugyan nem akarok kekeckedni, de az alsó nadrág kifejezést csak fiúk használják! Jól gondolom tehát?

Nincs jelen

#799 2009-11-18 13:44

anyucim
Tag

elõzõben módosítottam!
Igazad van.
Az egyszerû magyarázat: fiús anyuka vagyok, és egy idõ után és egy ideig szinte mindenben szimbiózus van.
Még egyszer bocs, ha megbotránkoztattalak. De lényegrõl Te mit gondolsz, kedves "én"?

Nincs jelen

#800 2009-11-18 13:46

én
Tag

Jól van! Nem bántlak, de ez hamar feltünt nekem! De ez nem megbontránkozás, hanem csodálkozás volt a részemrõl. Én viszont lányos anyuka vagyok!

Szerkesztette: én (2009-11-18 13:47)

Nincs jelen

IBDoktor

Láb