#1201 2010-10-21 16:29

én
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Tükrözés altatásban

csilla! A MÁV-ban szinte mindenkit altatnak, mert úgy jobban elviselhetõ. Szerintem fogadjátok el! Nekem azt mondta az ottani dokim, hogy majd amikor szükség lesz tükrözésre, kérdezni sem fogja és altatnak. Úgy tûnik, hogy ez ott természetes. Persze ne komoly altatásra gondolj, mint egy mûtétkor!

Nincs jelen

#1202 2010-10-21 18:49

Thomas
Tag

Sziasztok!Nem mostanában voltam fent.Segítséget kérek, ma voltam colonoscopián és nem tudtak megtükrözni csak 40 cm-ig jutottak,hurkot találtak és elkültek CT-re.A doki nem mondot semmit/lelépett/.Ha valaki volt hasonló helyzetben írjon.Köszönöm:Thomas

Nincs jelen

#1203 2010-10-21 19:49

Linus
Tag

Szia Csilla, nekem is Remi miatt kell a tükrözés, bár most kerültem át a MÁV-ba, úgyhogy elõbb-utóbb azért mindenképp lett volna szerintem. Tudod, új orvos meg ilyesmi... Azt mondták reggel becsattogok, jelentkezem a nem'tom hányas szobában és betesznek egy kanült. Az utolsó tükrözésem nagyon rossz volt, nem vállaltam, hogy képben legyek... Sokkal jobb már csak a tudat is, nem félek :)

Nincs jelen

#1204 2010-10-22 09:05

Marcipán
Tag

Szia Thomas!
Pontosabban az a hurok, az hurokképzõdés. Vagyis annyira kanyargós és nehezen hozzáférhetõ vagy, hogy a mûszer nem haladt tovább. A CT-vel az egészet végig tudják nézni. Habár ott nincs szövettan, de azzal is többet tudnak meg az állapotodról.
Én is így votam, de pont fordítva. Elõbb volt a CT és utána a tükrözés.
Üdv.

Nincs jelen

#1205 2010-10-22 21:15

kadarv
Tag

Véleményem szerint, ha ilyen vizsgálatra kerül sor (sajnos nem elkerülhetõ) ragaszkodjatok az altatáshoz. Szerintem mind az orvosnak, mind neked jobb! (Nekem pl utána vérzéses hasmenésem volt :( Más tapasztalt ilyet? )

Üdv.

Nincs jelen

#1206 2010-10-22 21:33

Ede
Tag

Szia, kadarv, igen, mivel vett az orvos mintát, annak a helye vérzett egy ideig. Amikor amúgy is véreztek a fekélyek, ez már fel sem tûnt, csak így, hogy a fekélyeim nyugvók voltak.

Nincs jelen

#1207 2010-11-02 09:01

Linus
Tag

nnna kérem, negyed 9-kor benyomtam az elsõ adag Fleet-et. következõ sprintnél szerintem viszem magammal a laptopot is - elég uncsi a porcelánon :D

Nincs jelen

#1208 2010-11-02 09:34

marcsi0727
Tag

Aiolosz, át kéne magad moderálni az "egy kis vidámság" címû topikba... XD XD...

Nincs jelen

#1209 2010-11-02 09:49

aiolosz
Tag

marcsi0727 írta:

Aiolosz, át kéne magad moderálni az "egy kis vidámság" címû topikba... XD XD...

Megtörtént...

Nincs jelen

#1210 2010-11-02 09:51

aiolosz
Tag

Linus írta:

nnna kérem, negyed 9-kor benyomtam az elsõ adag Fleet-et. következõ sprintnél szerintem viszem magammal a laptopot is - elég uncsi a porcelánon :D

Linus, a "Vidámpark" topikban vannak javaslataim...

Nincs jelen

#1211 2010-11-02 10:30

Linus
Tag

láttam, köszönöm, laptoppal egyszerûbb - míg le nem merül, mert elment az áram a házban, úgy egy órája. mikor máskor...

amúgy nekem nincs bajom, idõnként megyek egy kört, de nem okoz sem görcsöt, sem hányingert, viszont a kövi adagot ízesteni fogom pár csepp citromlével. az még a keserûsós müttymürüttyön is segített :)

holnap 7-re megyek, azt viszont nem tudom, mire figyeljek az altatás miatt... inni lehet még reggel? azt sem tudom, mikor kerülök sorra...

Nincs jelen

#1212 2010-11-02 10:36

aiolosz
Tag

Linus írta:

"..amúgy nekem nincs bajom, idõnként megyek egy kört, de nem okoz sem görcsöt, sem hányingert, viszont a kövi adagot ízesteni fogom pár csepp citromlével. az még a keserûsós müttymürüttyön is segített :)

holnap 7-re megyek, azt viszont nem tudom, mire figyeljek az altatás miatt... inni lehet még reggel? azt sem tudom, mikor kerülök sorra..."

A citromlé jó ötlet, nekem is bevált...lehet inni, de olyan folyadékot, ami nem színes....például citromlét, buborékmentes ásványvízzel

Nincs jelen

#1213 2010-11-02 10:42

Linus
Tag

almalevet higítok, ha az elfogy, akkor vagyok köbö 3 liternél, mert másfeleset vettem, és 1 per 1-be nyomom.

én a higított fleet-be akarok kis citromlevet, mer ' sz'r sós az íze...

Nincs jelen

#1214 2010-11-02 11:01

aiolosz
Tag

Linus írta:

"..én a higított fleet-be akarok kis citromlevet, mer ' sz'r sós az íze..."

Linus, én is arra gondoltam....jut eszembe, érdemes magaddal vinni szõlõcukrot és/vagy csokit + banánt, mert üres lesz a pocakod+a kábítás... ezek gyorsan felszívódnak.

Nincs jelen

#1215 2010-11-03 11:21

Lisa
Tag

Szia Linus!

Biztos (bár inkább, nem mert dél körül szokott lenni) de azért remélem, hogy túl vagy rajta!
Nagyon gondoltam ám RÁD!!!!
Írj, nagyon várom/juk!!!

Nincs jelen

#1216 2010-11-03 19:19

Linus
Tag

jelen :D reggel 7-re mentem barátnõmmel, fél óra múlva már az osztályon kaptam ágyikót, kanült, fél liter infut szomjúság ellen. aztán 9 körül benézett doktorbácsim és mondta, még nem jöttek az altatóorvosok, megfogta a kis kezemet, hogy mizu, mondom szomjasan, köttetett nekem még fél liter üccsit. mivel engem épphogy be tudod suvasztani a táncrendjéne, ezért sokadik voltam és dél körül jött értem két csaj. oldalt fekve néztem, hogy nyomja az altatóorvos a drogomat, a választ, hogy hol van a doktorbácsim, már épp csak hallottam :D aztán következõ kép barátnõm volt. állítólag ölben vitt vissza a betegápoló, én meg a nyakát birizgáltam és pofáztam kegyetlenül, hogy megtükröztek már?, meg hogy anyut fel kell hívnom :D

a teljes colon gyulladt, a vékonybél alsó része is. holnap kér nekem CT idõpontot a vékonybélre, aztán indul a Remi.

a Fleet-re visszatérve, semmi gond nem volt vele. kitisztultam, igaz a második adag már baromi nehezen ment le, nem tudok huzóra inni, ocsmányságot fõleg. de nem okozott rosszullétet, igaz, ittam legalább 3-4 liter vizes almalevet.

köszönök minden jótanácsot. úgy néz ki, mostantól lesz netem itthon, úgyhogy ha nincs szerencsétek, nem tûnök el :D mert munkahelyrõl nem nagyon ment ez a dolog. ja és csakhogy kerek legyen a történet: az imént csókoltam be egy gulyáslevest és két szelet pizzát :D
puszik

Nincs jelen

#1217 2010-11-03 19:27

Szuszidi
Tag

Hmm szóval adtál az erotikának? Meg a diétának! :D :D :D ;)

Nincs jelen

#1218 2010-11-04 13:08

Ana
Tag

Linus!
Én is a Máv-ba voltam,és nagyon "jó" volt minden.Növér,asszisztensek és nem utolsó sorban a Drága Doki nénim,Örök Hálám Mindenkinek.Pedig annyira rettegtem :)

Hastáncolsz?

Nincs jelen

#1219 2010-11-04 14:31

Linus
Tag

igen:) bár még sehol nem vagyok :( de azért beújítottam egy jó kis avatárt :)
nyáron végig jártam, meg õsszel is mentem volna, csak nem esett jól a pocimnak... gerinctornára is jártam hetente kétszer, most oda sem. de hát fogytam sokat, megy a hasam, nem erõltetem.

ma beszéltem a dokimmal, 22-én várnak a CT-sek. jobb lett volna elõbb, mert imuran-pentasa nem javít a helyzetemen, ahogy eddig sem. de most már jobban figyelek a pihenésre, meg csak saját kaját fogok enni, valahogy megoldom. nem akarok 50 kiló alá menni.

Nincs jelen

#1220 2010-11-04 17:02

Eperke
Tag

Hát én komolyan nem értem mitõl függ, hogy kit altatnak el és kit nem. Bár nálunk jól alakult a dolog, de nem így kezdõdött. Lányonnak augusztusban volt vastagbél mûtétje, elõtte tükrözés. Kifejezetten kértem az orvost többször, hogy altassák el, a válasz mindig az volt hogy arra 2 hónapos elõjegyzés kell, meg fölösleges mert nem nézi végig az egész vastagbelét. Lányom 2-3 héten keresztül ettõl stersszelt, mert elõtte máshol mindig altatták. Aztán a tükrözés elõtti napon kanült kellett tenni a nyakába, mert már  a karján nem volt hely hová szúrni az infúziókat amivel a mûtéthez erõsítették fel. Iszonyatosan megkínozták vele, többszöri próbálkozásra sem sikerült bekötni. majd azt mondták délután újra próbálkoznak. Hát sejthetitek, lányom hallani sem akart róla, hogy megint a nyakát szurkálják, fejét nem bírta mozdítani annyira fájt már a nyaka. Kikönyörögtem neki egy kis kábítást a délutáni mûsorhoz. Így is érezte, de azt mondta így teljesen elviselhetõ volt. Most jön a lényeg. Az altatóorvos mondta, hogy másnap a tükrözéshez viszont el lehetne altatni és ha akarjuk jön és elaltatja. Na ezen aztán meglepõdtem, mert hol van akkor a 2 hónapos elõjegyzés? Meg is beszélte a gasztrós dokival, így megkapta lánykám a várva várt altatást a tükrözéshez. Egyszerûen nem értem, hogy ha van rá mód és lehetõség akkor minek kell szenvedjen az ember.
Ezek a beavatkozások szerintem mindenkit, felnõtteket is megviselnek, lányom meg 16 éves.
Kérdezni is szeretnék aki már volt ilyen helyzetben. Most lesz esedékes lánykámnál a pouch (nem tudom jól írom-e) mûtét. Most egyenlõre kismedencei MR vizsgálatra megyünk. Kell még számítanunk valamiféle tükrözésre is?

Nincs jelen

#1221 2010-11-05 14:27

Ana
Tag

Linus ment privitba Neked az e-mail!

Nincs jelen

#1222 2010-11-09 20:00

Nyaff
Tag

Sziasztok!

Most vagyok itt elõször és még igazából azt sem tudom mi a bajom.
Kb 3 hete van folyamatos vízszerû hasmenésem, görcsök, puffadás és gondolom az lesz a vége, hogy elküldenek tükrözésre, hogy kiderüljön mi a baj.
Gyomortükrözésen már voltam egyszer, de az iszonyatos trauma volt és mivel itt is azt olvasom, hogy inkább altatásban érdemes az alfeli dolgokat intézni, ezért a segítségetekre lenne szükségem.
Tudna nekem valaki egy rendes orvost javasolni altatásos beavatkozáshoz?
Eléggé be vagyok cidrizve :(
Nagyon köszönöm, ha valaki segít, akár priviben is.

Nyaff

Nincs jelen

#1223 2010-11-09 20:28

Breki
Tag

Szia

Üdv itt
Elõször tudni kellene hol laksz,mert nem minden korházban csinálják meg altatásban.Magánuton sokhelyen,de az meg baromi drága.

Nincs jelen

#1224 2010-11-10 18:34

Nyaff
Tag

Budapesten a délpestibe tartozok területileg, de azt hittem, hogy el lehet menni egy olyan orvoshoz, akit ti ajánlotok és kíméletes. Ezek szerint nem?

Szerkesztette: Nyaff (2010-11-10 18:34)

Nincs jelen

#1225 2010-11-10 18:40

én
Tag

Nyaff! Jelenleg még szabad orvos választás van. Odamész, ahova szeretnél. Mi már ajánlottunk több orvost. olvass vissza az Orvost keresek topikba.

Nincs jelen

#1226 2010-11-10 18:50

Györgyina
Tag

Nyaff, nagyon sûrgõsen keress egy területen kivüli orvost, mert éppen most tárgyalják, hogy aki a területen kivüli ellátást veszi igénybe az mennyit fog fizetni.Nem hivatalosan azt hallottam, hogy napi 3.000 Ft körül gondolkoznak, de ez még nem tuti, csak az, hogy fizetni kell valamikortól.

Nincs jelen

#1227 2010-11-10 19:14

én
Tag

Sajnos én is ilyesmit hallok. De a 3000 ft az durván hangzik, de szerintem csak januártól esedékes.

Nincs jelen

#1228 2010-11-10 19:20

Nyaff
Tag

Sziasztok!

Köszi a jó tanácsokat, elkezdem olvasgatni az orvost keresek részt is.
Igazából ez a 3000 Ft nem rettent el, mert ha most mondjuk egy magán orvoshoz kellene mennem altatásban eb 60-70 ezer lenne a tükrözés. Annál meg a 3000 Ft akárhogy is nézzük kevesebb :)
Persze ezt még nem gondoltam át rendesen, hisz ha az ember kórházban fekszik hosszabb ideig akkor az már elég sok is lehet.

Nincs jelen

#1229 2010-11-10 19:49

én
Tag

Off! Azért ne haragudj! Ha engem megoperálnak és ezért minimum 10 napig bent kell feküdnöm a kórházban, azért kicsit durva lenne kifizetni 30000 ft-ot vagy még többet. Jobban jársz, ha most intézel magadnak tükrözést. On

Nincs jelen

#1230 2010-11-10 19:53

Ana
Tag

Nyaff Üdv!

Ha megtaláltad a dokidat, érdemes lenne elöször labor,(vér,vizelet) és széklet vizsgálatot csinálni.
Sok minden kiderül.

Nincs jelen

#1231 2010-11-10 19:56

Györgyina
Tag

Mégegyszer hangsulyoznám, a 3.000.- Ft/nap csak egy terv. Hogy mennyi lesz, arról még nincs döntés. Spec. nekem napi 3.000.- Ft is sok, meg bármennyi is sok. Ha majd konkrét összeg lesz és tudom, megírom.

Nincs jelen

#1232 2010-11-21 23:35

Napfori
Tag

Sziasztok!

Segítenétek nekem? Csütörtökön lesz vastagbéltükrözésem és ugyan telefonon elmondtak egy-két dolgot a fogyasztható ételekrõl, de nem szeretnék semmit sem rosszul csinálni. A lényeg, hogy altatásban fogják csinálni. Szóval csütörtökön már enni inni nem szabad majd.
Viszont holnap hétfõ és nekem tudnom kellene, hogy mit ehetek vagy ilyenkor már ne egyek semmit? Illetve a szokásos gyógyszereimet bevehetem? (Salazopiryn.) Segítsetek gyorsan kérlek Titeket! Köszi elõre is!

Nincs jelen

#1233 2010-11-22 00:06

Bordás
Tag

Hali!
Hétfõn még nyugodtan ehetsz bármit, csak a vizsgálatot megelõzõ 2-3 napot folyékony könnyû pépes étrendet kell készíteni (rizs,krumplipüré) ami még fontos nehogy egyél elõtte olyan ételt ami színez (cékla,spenót,sóska).
Amúgy érdekes mert én már 8.éve hogy tükrözésre járok és ugyanúgy adnak mindig felkészítõ papírt amin rajta van, hogy mi-merre-hány méter. Ezt elvileg neked is kellett volna kapnod, pláne, hogy ha elõször van ilyen vizsgálatod, az ember nem szophatja ki a kisujjából, hogy mi van ilyenkor. A vizsgálatot megelõzõ nap délben ehetsz utoljára, aztán csak töménytelen víz........pár liter. No azzal együtt persze a hashajtó-belekeverve. Tehát: könnyû ételek, pépes-folyékony, illetve tilos ami színez. Ha annyira nem bírnád a koplalást, vizsgálatot megelõzõ napon akkor egy kis tipp, hogy kibírd:szõlõcukorka, azt nyugodtan elszopogathatsz. Fel a fejjel, túl leszel rajta.
Üdv: Bordás! ;)

Nincs jelen

#1234 2010-11-22 09:24

Napfori
Tag

Köszönöm szépen a gyors segítséget! Amiatt nem kaptam ilyen felkészítõ papírt, mert magán úton megyek (mert ezekben a "kedves" kórházakban nem lehet altatást kérni). Erre pedig telefonon keresztül egyeztettem idõpontot. Már volt amúgy tükrözésem 6 éve, mikor kiderült a colitisem. Azóta megúsztam, mert totál tünetmentes vagyok és szültem 2 gyerkõcöt ebben a 6 évben. Most így, hogy altatásban fogják csinálni egyáltalán nem izgulok. Emlékszem anno teljesen taccson voltam lelkileg. Remélem így jobb lesz (mondjuk árban nagyon húzós), de majd megírom, ha valakit érdekel milyen volt a bódításoshoz képest (mert elõször úgy csinálták és sokat nem ért). Köszi még egyszer!

Nincs jelen

#1235 2010-11-22 13:38

Bordás
Tag

Napfori!
Budapesti vagy? Mert akkor én tudnék neked ajánlani olyan kórházat, ha gondolod privátban elküldöm, ahol úgy elaltatnak, hogy utána még órákig sem tudok magamról nem hogy mit csináltak velem/bennem...... :P
Ki így hívja ki úgy, hogy altatás/kábítás, de én tudom, hogy bármi ez, az tuti jó cucc mert úgy kiüt mint az állat, még csak fecskendezik belém de én már hunyorgok tõle, szóval, gyors és hatásos. Ja meg kapsz felkészítõ papírt itt legalább hiába vagy évek alatt "törzsvendég" a kolonoszkópián  :D az mindig mindenkinek jár, ha mégse akkor "harcolni" kell egyet magadnak gyorsan. Én megmondom neked a frankót legjobban mindig a felkészítéstõl félek: a drága kedves hashajtótól. Na az mindig a sírba visz......
felül-alul ami belefér....
Jobbulást neked, aztán ha túl vagy rajta várjuk a fejleményeket, szorítunk!Üdv!  :)

Nincs jelen

#1236 2010-11-22 23:04

Napfori
Tag

Bordás!
Nem bp-i vagyok, fehérvári. Szóval távolságnak nem lenne távolság Bp sem. Várom akkor ezzel kapcsolatban a mailed, amit elõre is köszönök. Akkor holnaptól kezdõdik a sanyargatás kaja ügyben. :(
Akkor csak pépeset? Olyat nem lehet enni, hogy tészta? Csak mert telefonon mondtak ilyet is (és még sok-sok tejterméket). Ma megvettem már a Endostar-t is. Nem tudom ki volt ez az "okos", aki STAR-nak nevezte el...
Köszi mindent!

Nincs jelen

#1237 2010-11-22 23:25

Bordás
Tag

Jó akkor küldöm. Igen sajnos holnaptól finoman az ételekkel. Pépes, könnyû, folyékony étrend. Tészta szerintem mehet, csak színezõ szószok nélkül, esetleg jól lereszelt sajttal meg sonkával. De amúgy meg hidd el a hashajtó megteszi hatását majd. :P
.........lököttek, hogy lehet egy hashajtót STAR-nak nevezni?.........:D
Kitartást, szorítunk!Üdv!

Nincs jelen

#1238 2010-11-23 09:43

Györgyina
Tag

Bordás, a hasható biztosan START, csak lemaradt a T.

Nincs jelen

#1239 2010-11-23 09:45

Napfori
Tag

Györgyina!
Itt van a kezemben a csomagolása, STAR. Elég furi... :(
http://bolthely.hu/arcanum/id/03349_End … 1x_BELMOSO
Szóval érdekes....

Nincs jelen

#1240 2010-11-23 13:19

Bordás
Tag

Nem tudom kinek STAR de nekem nem lenne az- az egyszer biztos. Bocsi Napfori, tudom késik a mail, de már készítem és küldöm, nem felejtettelek el.

Nincs jelen

#1241 2010-11-23 14:12

Györgyina
Tag

Napfori, ne haragudj, egy buta vicc volt, én is ittam ilyesmit és nekem akkor start volt elég sürün. Vigyázz Magadra és legyen nagyon jó az eredményed drága.

Nincs jelen

#1242 2010-11-23 18:37

zolcsi
Tag

Egyszerû az eset kedves Napfori!
Ha arról közelíted a dolgot, hogy odabent hiba nélkül kitakarít máris egy "sztár" szerrõl beszélünk.Gondolj csak bele mi lenne ha fele anyag bentmaradna.Szerintem okkal kapta a nevét.Sikeres vizsgálatot kivánok.Az evést pedig ráérsz holnap déltõl szüneteltetni ma még vacsorázz nyugodtan.Az sem jobb ha elájulsz az éhségtõl.Szép estét

Nincs jelen

#1243 2010-11-24 10:02

Napfori
Tag

Szia Mindenki!
Bordás, köszönöm szépen a sok hasznos infót! Elkezdtem ennek a löttynek az ivását. Hááááát.... Volt már jobb is, amit ittam. Ti hogy ittátok meg azt a sok lötyit?
Én most azt találtam ki, hogy egy kis üvegbe öntögetem és abból próbálom egy húzásra meginni 1 alkalommal a pár decit.
Roppant "felemelõ" élmény. :(

Nincs jelen

#1244 2010-11-24 12:26

Bögni
Tag

Kedves Napfori, én pont így csináltam, de az ocsmány íze miatt ahogy megittam, rögtön megjutalmaztam magam egy kis gyümilével, így lement. A végére már azt hittem, béka nõ a hasamban..ráadásul eleinte semmiféle hatása nem volt, gondoltam is, hogy ez így nem lesz jó, aztán meg alig gyõztem a sztómazacsikat cserélgetni:). Roppant felemelõ élmény volt:). Bár az igaz, hogy az eddig próbált ilyen szerek közül ez volt a leghatásosabb ( legalábbis nekem ).
Kitartás:)!
Ági

Nincs jelen

#1245 2010-11-24 15:14

Edith
Tag

Kedves Napfori!Én már elég sokszor ittam azt a rettenetes löttyöt,én úgy szoktam,hogy kettévágok 1 narancsot,vagy citromot és amint lenyeltem azonnal szopogatni kezdem.Amikor innom kell,legtöbbször az elsõ korty már visszakívánkozik,így próbálom az ízét elfelejteni,hogy valami lédús gyümölcsöt szopogatok./Nagyon ócska íze van,már jó lenne valami ami kicsit elviselhetõbb,de ez van nem kívánságmûsor!/

Nincs jelen

#1246 2010-11-24 16:32

Bordás
Tag

Hát igen az ízüket ezeknek hagyjuk inkább........az biztos nem egy finom gyümiléhez hasonlítanak. Nagyon szívesen Napfori! Én keserûsót meg makrogólumot szoktam kapni(azt írják fel), nekem is a végére béka nõ-kuruttyol a hasamban tõle, eleinte nem nagyon akar beindulni a dolog, na de utána gyerekek....ami a csövön kifér felül-alul.
Rossz meg kellemetlen, de sajnos túl kell lenni rajta(hála 1 évben csak 1x)és utána alig várom a kaját vizsgálat után. Meg hát ahogy írtátok nem kívánságmûsor, de azért kifejleszthetnének már valami bogyó ízû hashajtót, annak többen örülnénk és akkor a felkészítés is könnyebben menne. Én személy szerint nem szoktam semmivel lekísérni iszom-iszom egyszer csak a végére érek, csak sok az a 2-3 liter így is.    :)
Szép estét!

Nincs jelen

#1247 2010-11-24 16:52

Bögni
Tag

Ja, nekem az is bevált, hogy ivás közben befogom az orromat, így nem érzem az ízét:).
Kedves Bordás, ha az ezeket a szereket készítõk közül valakinek akár csak egyszer is meg kéne innia ezt a löttyöt, hát hamarosan lenne belõle mindenféle finom ízû ( vagy esetleg mindenízû :) ).
De ha mondjuk úgy fogjuk fel, hogy ez felér egy jó kis méregtelenítéssel, máris sokkal jobb, nem?
Na jó, nem:)...de egy próbát megér:D.
Ági

Nincs jelen

#1248 2010-11-24 17:45

zolcsi
Tag

Nem értem miért olyan nagy kaland meginni az endostart.Enyhén sós ízû lé.Én semmivel nem kisérem hanem lenyomom azt a 3 litert.Ettõl sokkal rosszabb szerek is vannak.A kórházi hashajtó vagy a parafinolaj(mûtött egyének ismerhetik) ettõl százsszor rosszabbak.Gyerekkoromban megfázás vagy köhögés ellen kaptunk rózsaszín szirupot a nevére már nem emlékszem.Na az tényleg mûvészet volt meginni.Néha én is kihánytam de az tiszta keserû volt.A mai gyerekgyógyszereknek már kellemes ízük van. Ilyenkor azzal terelem a figyelmem ,hogy pár jó filmet nézek , hisz elmenni nem ajánlatos sehova.:D
Kicsit több elfogadást kedves betegtársak sokkal rosszabb dolgok is vannak az életben mint a hashajtó íze.

Szerkesztette: zolcsi (2010-11-24 17:48)

Nincs jelen

#1249 2010-11-24 18:59

Napfori
Tag

Helló MINDENKI!
Köszi mindenkinek a biztatást és a sok jó 5letet. Már egész jól haladok. Megittam az összes löttyöt és még hozattam 2-õt és már csak azokat iszom. Már hozzá is szoktam az ízéhez. Külön jó, hogy szerintem van valami ebben a löttyben, amitõl nem olyan marha éhes az ember. Egész jól vagyok! :) Már csak a holnap reggeli vizsgálat aztán sitty-sutty, remélhetõleg ott is minden OK lesz. Aztán eszek egy jót! :)
Köszi még1x mindenkinek! Jó, hogy vagytok!!!

Nincs jelen

#1250 2010-11-24 19:49

Bordás
Tag

zolcsi!
Ebben tökéletesen igazad van, hogy vannak ennél sokkal rosszabb dolgok az életben, csak most ezt is kitémáztuk, hogy lehetne akár gumibogyó szörp ízû... :D
Napfori! Ügyi vagy nagyon, szorítunk, aztán várjuk a vizsgálati beszámolót hogy mit mutatott ki. Majd jó étvágyat az elsõ falatokhoz ;)
Igazán nincs mit, és elmondhatom, sõt mindenkinek köszönetet mondanék, hogy jó hogy vagytok nekem is! :)

Nincs jelen

IBDoktor

Láb